16 Şubat 2008 Cumartesi

ROMA


5 Şubat 2008 Salı

SIRK


Gecenlerde medrano sirkine gittik.Cok guzeldi.Ayza,aslanlari,filleri,zurafalari,yilanlari dikkatle ve saskinlikla izledi.Medrano sirki avrupayi gezen ve buranin en unlu sirklerindenmis.Acikcasi biz gittigimize pisman olmadik.Tavsiye ederiz.

SAHIL



Guzel ve gunesli bir ocak ayinda kizimla sahile gittik ve biraz guneslendik.

SAC


Iki tel sacim var ama annem onlari hic rahat birakmiyor....

BULASIKLAR


Ayza dogum gunu partisinden sonra yeterince buyudugunu hissetmis olacak ki hemen ev islerine daldi.Bulasik makinasini hallettikten sonra evi supuren Ayza,annesinin en buyuk yardimcisi olacak gibi gorunuyor.

PARTY


AYZA'nin dogum gunu fotograflarini eklemekte biraz geciktik ama olsun.Evimizin karsisinda "lido fontana bleu"isimli cafede yavrumuz icin harika bir ilk yas partisi verdik.Hazirliklarimiz bir hafta oncesinden basladi.Organizasyon superdi.Davetiyeleri 2 gun oncesinden dagittik.pastasinin ustune konmasini isteigimiz fotografi sectik.Ayza'ya guzel bir prenses kiyafeti aldik.Annesi olarak ben gerekli hamur islerini sabah erkenden kalkarak hazirladim.Partiye gelen cocuklara vermek uzere minik hediyeler ayarladik ve paketledik.Ayzamin sansina hava cok guzeldi.Cocuklar once sahilde biraz oynadi.Daha sonra pastamizi kestik ve muzik esliginde costular.Anneleriyle gelen minikler eminim guzel bir gun gecirdiler.

Fotograflarda goreceginiz yetiskinler miniklerin anneleri.Sonra Ayza'nin arkadaslari da pek kucukmus(!)diyen olmasin diye aciklama yapma geregi duydum.

CIMCIME



poz nasil verilir gorsunler ayol.

MANZARA

KUS



Gokyuzunde ucan minik kus AYZA.

CIAO



Gezmeye gidecegi zaman mutlu olan AYZA.

GOZLUK



A aaaaa her sey bir garip gorunuyor.

kedicik



Iyi ki almisiz su minik miyav sandalyeni.

KELEBEK



Kirmizi ciceklerin arasindaki minik yavru bir kelebek...

ETNA



Yilbasinda Sicilyadaydik.Ayza dogdugundan beri hic kar gormemisti.Etna yanardagina tirmandik ve orada ilk defa karla karsilasan Ayza cok sasirdi.Acikcasi pek hosuna gitmedi.Cok soguk oldugunu anlayinca direk kucagimiza atladi.

temizlik



Su siralar annemi taklit etme donemine girdim sanirim.Elektrik supurgesi,bulasik ve camasir makinasiyla yapilan islere acayip ilgi duyuyorum.Elime gecen bezlerle yer silmek de hobilerim arasinda.Galiba buyudugumde annem yan gelip yatacak.Dogunca kardesime de ogretecegim bunlari.e annecigim rahat etsin ya hu....

veda


Babamin amiri Eric'in japonya'ya tayini cikti.Annem ve babam onlari evimize aksam yemegine cagirdilar.Eric tam bir turk mutfagi hayrani.Annemin yaptigi yemeklerden ikiser tabak yedi ve cok begendi.Ayrica benim cok zeki ve uslu bir kiz oldugumu soyledi durdu.