15 Mayıs 2008 Perşembe

BUDAPESTE

Tatilimizin uc gununu Budapeste'ye ayirdik.Burayi begendik diyebiliriz.En azindan fotograflar da gorunmedi ama ben bol bol oyun oynadim.Ayrica kaldigimiz otel cok guzeldi.Uc gunden ozet karelerle Budapeste ve ben...

Resim de gorulen vapurlarla tuna nehrinde bir saatlik sehir turu yapilabiliyor.


Baska acidan manzara.
Yine cok sekerim...
Parlamento binasi
Babamin yine kani kaynadi beni her an yiyebilir:))
Yoruldum ayol.Ayrica acikmisim.Ben buyumus olsam da biraz kucuk sayilirim.
insan gucuyle dondurulebilen bir salincaga bindim.cok keyifliydi.

14 Mayıs 2008 Çarşamba

OBERAMMERGAU


Son duragimiz Oberammergau.O kadar yer gezdik,buradan daha guzel bir yer gormedim.Sanirim ailece burayi hic unutamayacagiz.Gecen yil geldigimizde de ayni evde kalmistik.Tabi ben o zaman sadece emekleyebiliyordum.Simdi ise her yerini karistirabilecek kivama geldim.Sehir merkezinde bulunan evlerin ustunde bulunan resimler ve balkonda bulunan rengarenk cicekler o kadar guzeldi ki.Insan bu kadar guzelligi birarada gorunce sacini basini yolasi geliyor.Neden insanlar cevrelerini bizim oralarda da boyle guzellestirmezler?Neyse....Gordugunuz fotograf kaldigimiz evin fotosu.
Gecen yil haziran ayindayken babam kurs icin oberammergau'ya gelirken bizi de getirmis.Iste o zaman ben bu kadarcikmisim.
Ve artik kocaman bir kiz oldum.Tekrar Oberamargo'ya gitmek guzel.Bu gordugunuz fotografta yeni uyanmis bir sekilde annemi izliyorum.
Oberamargo muzesinin onunde bulunan merdivenler benim oyun alanim oldu.Annem ve babam beni uzaktan izliyorlar.Zamanla yanima bir cok arkadas geldi.Oynamaktan o kadar yoruldum ki eve donerken arabamda uyuyakalmisim.
Bu Alman koyunu gercekten cok sevdik ve cok ozleyecegiz.

HAVUZ

Oberammergau'da babamla birlikte havuza girdik.Benim gibi minik kuslar icin kucuk,buyukler icin kocaman havuzlar vardi.Burada tum gezinin yorgunlugunu attik.Ama annem sadece bizi seyretti.Cunku junior Ayza'nin dogmasina az kaldi ve annem enfeksiyon kapmak istemiyormus.

Heey!Bu ne kadar kucukmus,tam bana gore.Yolculuk yaparken bunlarin kocamanlarinin icine adamlar binip suruyor.

artik dinlenmeliyim.Bu kadar yuzmek yeter:)))