19 Mayıs 2007 Cumartesi

AYZA KIZIMIZ 2006'DA DÜNYAYA GELDİ

Ayza Belis kızımız 9 Kasım 2006 tarihinde saat 03:10'da Napoli'de dünyaya geldi. Dogum kilosu 3850gr,boyu 51cm.pamuk gibi bembeyaz bir tene sahip olan AYZA,yakisikli babasi gibi sakin ve annesini hic uzmeyen bir bebeklik donemi gecirdi.kendisi akrep burcu.En buyuk hobisi kagit yemek ve kitap karistirmak.Ayrica elektronik esyalara ve kablolarina da buyuk ilgisi var.Gunde 3 ana,2 ara ogun yemek yiyen AYZA,en cok yogurtlu biber dolmasi seviyor.












4 yorum:

Muzaffer dedi ki...

Blog'unuz vatana millete hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Yalnız blog açıklamasına itirazım var: "DOĞAN ailesinin internet sitesine hoş geldiniz" yazmışsın. DOĞAN ailesi olarak sadece kendinizi düşünüyor olmanız doğru değil. Biz de DOĞAN ailesiyiz ama sitemize DOĞAN ailesi ismini sahiplendiğimizi belirten bir yazı yazmıyoruz.

En kısa zamanda bu hatanın düzeltilmesini istiyorum. Yoksa ailenin diğer fertleriyle oturup bir yaptırım uygulama kararı alabiliriz.

Adsız dedi ki...

Merhaba, yeni blogunuz hayırlı olsun. Ayza'nın fotoğrafları ve cam tavan yazısı çok güzel. Sizi kendi bloguma da kaydedeceğim. Görüşmek üzere. Selamlar.

Adsız dedi ki...

Merhaba, blogunuz hayırlı olsun. Ayza'nın fotoğrafları ve cam tavan yazısı çok güzel. Ayza'nın ve sizin yeni fotoğraflarınızı bekliyorum. Kendi bloguma da sizin blogunuzun bağlantısını koyacağım. Görüşmek üzere. Selamlar.

Adsız dedi ki...

bloğunuz çok hoş. Ayza nın yeni fotolarının yanında anne ve babayı da görmek istiyoruz. Hayırlı olsun. Havva